Det har været gavnligt at komme på Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense

Er Hf Fyn, Hf Odense eller Fyns hf-kursus - http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus, relevant for nogle af jer

Uanset hvaffor uddannelsesdrømme, man tænker over, er jeg overbevist om, at Fyns hf-kursus, Hf Odense eller Hf Fyn giver dig det optimale udgangspunkt for at få dem til at gå i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu ved jeg, at jeg skal studere til folkeskolelærer på seminariet, og jeg er helt sikker på at jeg bliver optaget.

Måske har dig der følger med her længe haft styr på, hvad du drømmer om at læse til. Det er muligt, at du ser frem til at blive politibetjent, sygeplejerske eller socialpædagog, eller måske går du målrettet efter et samfundsfagligt studie på Odense Universitet.

Ved du ikkerigtig, hvad du kan se dig selv arbejde med senere hen? Det havde jeg heller ikke styr på, da jeg gik ud af skolen. Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn giver en mulighed for et par år til at vælge retning. Så skal du nok komme det nærmere.

Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense – Gå efter dine drømme for fremtiden

Går du ud af folkeskolen til sommerferien, og ønsker du at fortsætte videre på en uddannelse med utallige fag at vælge imellem? Gennemfører du din HF på Fyn hos Hf Odense, Fyns hf-kursus eller Hf Fyn, så kan du styre Hf’en til præcis det studie, som du vil ind på! Det var det rigtige for mig.

Som noget ekstra ved siden af den almindelige Hf , hvor du kan vælge valgfag på A-, B- og C-niveau, tilbyder de på Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus endvidere linjerne: Sproglig Hf, Politilinjen, pædagoglinjen plus naturfags- og sundhedslinjen. Disse er skræddersyet så de kan klæde dig på til den pågældende uddannelse.

Adgangskrav til Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus

Ønsker du at tage din Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du først leve op til en række adgangskrav. Er du gået ud af 10. klasse for over end et år siden? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense så tester dine faglige og personlige kompetencer.

Går du ud af folkeskolen til juni, skal dine undervisere overveje, om du kan læse en Hf-eksamen. For nogle er det nødvendigt, at komme til optagelsesprøve, før du kan starte på HF-en hos Hf Odense, Hf fyn og Fyns hf-kursus. Det måtte jeg, men det er ikke så nederen, som det lyder.

Det klarer I nemt, så I kan komme på Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus og gå mig i bedene