Hurtig internetsøgning efter bookingbureau, book underholdning, book livemusik og book standup

For nogen uger siden valgte jeg at være en del af udvalget for fest for den ankommende firmafest på mit job. Derefter havde jeg fået ansvarlighed omkring at ringe til et bookingbureau [www.jb-booking.dk/bookingbureau-med-alt-fra-foredrag-og-stand-up-til-musik] der kan finde et indslag, som der vil underholde medarbejderne under aftenstunden. Vi spiller boldspil i løbet af dagen, mens den senere står på ”book underholdning [www.jb-booking.dk/book-underholdning-som-stand-up-komikere-og-boerneunderholdning]” af et eller andet godt ved et bookingbureau. Nu skal jeg beslutte mig.

Når det kommer til book underholdning, så lytter jeg til de andre folk i udvalget. Men nogle foretrækker book livemusik [www.jb-booking.dk/book-livemusik---booking-af-festmusik-i-alle-genrer], og andre vælger book standup. Undertegnede bad folk stemme på book livemusik eller book standup og det er mega typisk. I festgruppen er vi ialt 9 og klart nok er der 4 stemmer på book standup og samme antal voteringer på book livemusik. Med det i baghovedet er jeg nødt til at beslutte egenrådigt når jeg skal tage kontakt til det udvalgte bookingbureau.

Jeg er nu i den favorable forfatning, at der ikk er nogen kolleger, som der har kompromisløse stllingstagende til hverken det ene eller andet når det gælder book underholdning. Det kommer sandsynligvis an på, hvilke tilbud det her bookingbureau kan beskrive der er ubeskæftiget den angivne dag. Naturligvis samtidig selve prisen på book underholdning af livemusik sammenlignet med standup.