Om Lagkage, havelåger, hegnsstolper og fødselsdag

Jeg er ret irriteret over ham min mand lige for tiden. Manden ka’ for tiden ikk gruble over noget som helst end hegnsstolper [www.hegns-snedkeren.dk/hegnstolper] og havelåger [www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havelaager], samtidig med at praktiske jeg går og planlægger din yngstes fødselsdagsfest vedrørende lagkafefyld samt saft. Arhmenaltså. Min mand og jeg vil se at få ændre det trætte gitter, og det arbejde kræver friske hegnsstolper og at vi er nødt til at udpege et produkt imellem mange diverse havelåger. Det er fair nok men kan alt det havehalløj ikk liige stå standby til efter fødselsdagen, når vi får visit af syvogtyve glade unger? Det er virkelig vildt at deale med alene, mener jeg.

Når de mange børn er blevet underholdt med bær/daimlagkage og underholdning, så skal jeg og ham i fællesskab rekvirere hegnsstolper og havelåger. I modsat fald skal undertegnede sandsynligvis ikke regne med, at travle jeg slipper udenom kærestens snakkeri omkring haveplaner, hegnsstolper, træ eller alu og fordelene ved havelåger med lås. Decitions decitions

Selv har jeg ikk’ tænkt over hvad jeg bedst kan lide når det gælder hegnsstolper og havelåger. Havelåger og hegnsstolper har før været af den kaliber, som stod der, hvor jeg som lille pige har boet. Men i dag ejer manden og jeg selv villa og må tage bestik af det praktiske til haven. Min mand er kommet frem til et par gode virksomheder på internettet og ka’ ikke bestemme sig for hegnsstolper i aluminium eller træ. Undertegnede er sandsynligvis mest begejstret for træstolperne, meeen det kan også muligt at aluminiums hegnsstolper kan være temmelig fine og mere robuste? Måske er det bedst?

Min mand og mig diskuterede om at få en højere låge til haven, og der opdagede min kæreste forskellige lækre havelåger, der mindsandten har lås. Sådan noget er dejligt, idet min mand og moi bor på et sted, hvor der har været flere indbrudsforsøg.