Overvejelser om at bestille tid hentil gynækolog og få gynækologisk undersøgelse af status for min fertilitet – en smule intimt fra undertegnede

For tiden har jeg ikk griflet så meget vedr. kærestens og mit projekt børn. Anledningen er at jeg efterhånden er ganske ked af, at der ikk er sket noget. Det er om ikke så længe et år siden at kæresten og jeg smed minipillerne uden gevinst. jeg overvejer her for tiden, hvor vidt jeg kunne tage kontakt til en gynækolog - gynaekolog-vittrup.dk – og få kontrolleret min fertilitet - gynaekolog-vittrup.dk/fertilitet – .

Moi her må vedstå, at jeg ikke har tænkt meget over fertilitet, når vi stadig er så unge. Jeg troede grundlæggende at gynækologisk undersøgelse - gynaekolog-vittrup.dk/gynaekologisk-undersoegelse – for at måle fertilitet var mest gyldigt, hvis man var i midten af 30-erne. Men en pige i midten af 20′erne har tydeligvis også relevans af at komme til gynækolog og få en gynækologisk undersøgelse med fokus på fertilitet.

En veninde af mine har for nyligt fået foretaget en gynækologisk undersøgelse for nogle måneder siden hvor hun fik kontrolleret fertilitet. Det viste sig, at Camilla har noget som kaldes Cystisk Ovarie Syndrom, der ikke er godt for hendes fertilitet. Vigtigt, at min veninde kom til gynækologisk undersøgelse. Efter besøget har den pågældende gynækolog chance for at gavne min veninde til en forbedret fertilitet.