Tanker om ny beboer, skagenshegn eller støjhegn

Familieforøgelse og nyindkøb. Vi får inden for få uger lille shæfer, kæresten og jeg. Derfor tog jeg og ham og oppede os til noget, som både jeg og ham længe har udskudt. Ham og jeg skal anskaffe et hegn {http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn} omkring haven. Den beslutning er for os en større ting & ikke lige en ting, jeg og ham liige har fået gjort mens vi har påbegyndt at slæbe hjem af terrassemødler og ting til udelivet og gøre haven til vores egen. Meen i dag må det altså være tid. Men derefter kommer det store spørgsmål om det skal være et fint Skagenshegn {http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/skagenshegn} eller et mere skærmende støjhegn {http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn}.

Min mand ønsker sig et støjhegn, som absolut er ganske fikst og dæmper støjen fra ringvejen, ligger lige bag murermestervillaen. Jeg kan sagtens følge de mange kernepunkter om et støjhegn. Jeg synes blot at et hegn som det han foreslår bli’r ret tæt og højt. Hans model med et støjhegn gi’r selvfølgelig samtidig et privatliv. & jeg vil os godt ku’ plante dejlige planter op af det.

Jeg selv er lidt faldet for et pænt Skagenshegn. Et Skagenshegn er flot hvidt & enkelt & måske også lidt traditionelt. Det er i en god højde, og hegnstypen passer virkelig fint med undertegnedes forestillinger vedrørende rigeligt med klatreplanter ved et hvidt indhegning som et Skagenshegn kan give .

Mon I ville vælge et flot Skagenshegn eller i stedet det smarte valg i form af et støjhegn, såfremt I læsere lige som vi levede nær ved en større vej og sku’ ha’ hegn? Jeg og manden ska’ få valgt det skide hegn inden weekenden.