Uvidende om hvor du vil læse? – Hf Odense, Hf fyn og Fyns hf-kursus er godt

Er Hf Fyn, Fyns hf-kursus eller Hf Odense noget for dig

Måske ved du allerede, hvad du har lyst til at blive. Det kan tænkes, at du går derimod efter en naturvidenskabelig uddannelse på et af landets universiteter eller drømmer om at blive socialpædagog, sygeplejerske eller politibetjent.

Uanset hvilke drømme for din uddannelse, du gør rundt med, ved jeg, at Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense giver dig det stærkeste udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu vil jeg søge ind på uddannelsen til folkeskolelærer på seminaret, og jeg er helt sikker på at jeg bliver optaget.

Jeg var ikke afklaret med hvad jeg ville arbejde med, da jeg blev færdig med folkeskolen. Er du heller ik afklaret?. Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense giver dig et par år til at vælge. Så skal du nok komme det nærmere.

Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn – Gå efter fremtidsdrømmen

Går du ud af 9. klasse til maj, og vil du få en HF i Odense med tonsvis af muligheder? Studerer du din hf på Fyn hos Hf Odense, Hf fyn eller Fyns hf-kursus, så kan du målrette HF-en til lige nøjagtig den studieretning, som du vil optages på! En personlig anbefaling herfra.

Foruden den klassiske Hf , hvor der er valgfag på a, b & c niveau, tilbyder Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense samtidig liniern: pædagoglinjen, Sproglig hf, Politilinjen + Naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er linjerne skræddersyede så de bedst kan klæde dig på til dit drømmestudie.

Adgangskrav til Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense

Vil du gerne at læse din Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så er du nødt til at opfylde en hel række adgangskrav. Afslutter du 9. klasse til maj, skal dine lærere finde ud af, om du på nuværende tidspunkt kan tage en Hf-eksamen. Det kan være nødvendigt, at tage til optagelsesprøve, før du kan tage Hf-en hos Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus. Det skulle jeg overhovedet ikke så nederen, som det lyder.

Er du gået ud af 10. klasse for længere end end et år siden? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense så tjekker dine personlige og faglige kompetencer.

Det er prøven værd at komme ind på Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn