Vha. et redskabsskur træ, pavilloner eller trædrivhuse kan familien score opbevaring

Min kone og jeg elsker vores have, og jeg og fruen skal anskaffe diverse forskellige redskaber, så vi starter som nyudsprungne Søren Ryge. Konen og jeg købte bolig for noget tid siden. Men vi kunne godt bruge trædrivhuse, et redskabsskur træ eller pavilloner.

Og ambitionerne holder vi ikke tilbage. Opmærksomheden moverer af sig selv udendørs til abildgården, for i dag har konen og jeg fået størstedelen på ret hold indenfor. Men kan riven, plæneklipperen og de ekstra krukker være opmagasineret i et redsskabsskur træ? Eller kan jeg og konen på anden side gå efter pavilloner eller trædrivhuse, og sammenknytte vores behov for opbevaring med muligheden for at være uden døre og måske plukke lidt agurker en varm plet? pavilloner, trædrivhuse eller et redskabsskur træ Valget må træffes.

Vi vurderer ikke, at vi ønsker at afgive plads på både at overveje redskabsskur træ og havepavilloner/pavilloner. Jeg googlede ”redskabsskur træ”, idet det umiddelbart er det, konen og jeg først overvejede. Jeg og konen har anspurgt os for vores venner og familie og samtidig googlet lidt på internettet. Det tendenserer, at dem som har havepavilloner anbefaler deres pavilloner, personerne der har trædrivhuse alene anbefaler trædrivhuse og så fremdeles.

Og undertegnede kan godt se, at trædrivhuse eller havepavilloner er en kende mere charmerende, fleksible og åbne end hvis vi vælger et skur, der kun kan anvendes til opmagasinering.

Helen ønsker sig dog en slags havepavilloner el. lign, som hun kan anvende under vind & regn og glædes over den finde have. Ja det bliver nok, at hun bestemmer til sidst. Og desuden kan plæneklipperen stå i vores carport.

Fruen har endvidere argumenteret for,, at hun sagtens kan skaffe opbevaring af mindste haveredskaber, hvis vi køber ét af de havepavilloner, damen foretrækker. At konen og jeg vil igangsætte det aller første diskussion i det første hus over den diskussion skal ikk til at ske så fremt jeg har noget at sige.