Til
4 personer
Forberedelse
10 minutter
Færdig på
30 minutter
Ingredienser
- 4 laksefiletter
- 1 pakke seranoskinke
- 1 bundt asparges
- 2 store søde kartofler
- 1 pakke små tomater på stilk
- Olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
Tænd ovnen på 220 grader. Skræl de søde kartofler og skær dem ud i mindre tern. Smør bradepanden og fordel kartoffelternene. Dryp olivenolie ud over og kom salt og peber på. Sæt bradepanden i ovnen og bag dem i 15 minutter. Imens fjernes skindet fra laksefiletter og en skive skinke vikles omkring. Vask asparges og skær ca. 1 cm af de tykke ender. Vask tomater forsigtigt og skær et lille hul i hver tomat med en skarp kniv. Tag bradepanden ud og kom laks, asparges og tomater ned i. Krydr med mere salt og peber. Bages 15-20 minutter afhængig af størrelse på laks.
Kan serveres med citrondressing lavet af 1 dl skyr/græsk yoghurt, saft og skal fra ½ citron samt lidt havsalt.