Til
16 personer
Forberedelse
10 minutter
Færdig på
1 time
Ingredienser
- 130 gram bløde dadler
- 1 tsk vanilleekstrakt eller pulver
- Evt. lidt vand
Tørre ingredienser:
- 65 g hørfrø
- 30 gram kakao
- 4 spsk mandelmel eller blendede mandler
- Lidt salt
Chokoladeglasur:
- 4 spsk ahornsirup
- 2 spsk peanut butter
- 3 spsk kakao
Sådan gør du
Blend først hørfrø godt så det bliver til mel. Tilsæt resten af de tørre ingredienser og derefter de våde. Blend godt og skrab kanter undervejs. Føles dejen for tør, tilsættes vand. Tryk dejen ned i en form beklædt med bagepapir penslet med lidt olie. Pisk glasuren sammen i en skål og kom det over dejen. Sæt formen i fryser 1 times tid. Skær brownies ud i ca 16 stykker (78 kcal/stk) Hvis du ikke bryder dig om den lidt bitre smag fra hørfrø, kan de erstattes med havregryn.