Til
9 personer
Forberedelse
10 minutter
Færdig på
20 minutter
Ingredienser
- 2 mellem bananer
- 2 æg (stue temperatur)
- 6 spsk mandelsmør eller anden nøddesmør eller peanut butter
- 5 spsk kakao
- 3 spsk ahornsirup eller agave
- 1/2 tsk bagepulver
- Lidt salt
- Evt. lidt vanillepulver
- 100 gram chokoladeknapper
Sådan gør du
Tænd ovn på 180 grader. Mos bananer og pisk godt sammen med æg, mandelsmør og ahornsirup. Tilsæt resten og bland godt. Vend forsigtigt chokoladeknapper i. Kommes i et 20×20 cm fad eller lignende. Kom lidt ekstra nøddesmør på toppen og brug en kniv til at lave mønstre med. Drys med ekstra chokolade. Bages 12 minutter. Tages ud og fad bankes ned på bordpladen og sættes tilbage i ovn 9-10 min afhængig af, hvor fast du vil have den. Afkøles og skæres i 9 firkanter. Drys evt. med havsalt. Opbevares på køl i op til 5 dage. (Ca. 250 kcal pr. brownie).