Til
16 muffins
Forberedelse
10 minutter
Færdig på
20 minutter
Ingredienser
- 110 gram hytteost (4% fedt)
- 3 modne bananer
- 8 spsk peanut butter
- 2 spsk olivenolie eller koskosolie
- 4 spsk ahorn eller agavesirup
- 2 æg
- 1 spsk vaniljepulver eller ekstrakt
- 3,5 dl havremel eller fuldkornsmel
- 1,5 tsk bagepulver
- Lidt salt
- 150 gram chokoladeknapper
Sådan gør du
Tænd ovn på 180 grader. Blend hytteost i en blender indtil glat. Tilsæt bananer, peanut butter, olie, sirup, æg og vanilje. Blend det det godt og tilsæt mel, bagepulver og salt. Blend ca 10 sekunder og vend chokoladeknapperne i. Smør 16 muffinforme og fordel dejen. Bag 20-22 minutter og lad dem afkøle. Kan fryses.