Til
3-4 personer
Forberedelse
10 minutter
Færdig på
15 minutter
Ingredienser
- 1 blomkålshoved i buketter
- 1 L vand
- 1 grøntsagsbouillon
- 2 fed hvidløg finthakket
- 1 løg eller 2 forårsløg finthakket
- Saft fra 1/2 citron
- 2 tsk gurkemeje
- 2 dl kokosmælk
- Salt og peber
- Evt. rejer og frisk spinat
Sådan gør du
Svits løg og hvidløg i lidt olivenolie i en gryde og tilsæt blomkål og vand. Kog til blomkål er mør og kom det hele i en blender. Ønskes en tykkere suppe, tilbageholdes noget af væsken. Tilsæt kokosmælk, citron og gurkemeje og blend det godt. Smag til. Hvis suppen ikke er varm nok kommes den tilbage i gryden og varmes igennem. Kan serveres med en håndfuld rejer og broccolini eller frisk spinat.