Til
3-4 personer
Forberedelse
5 minutter
Færdig på
20 minutter
Ingredienser
- 400 gram hakket kylling (5% fedt)
- 1 lille hakket løg eller lidt toppen fra 2 forårsløg
- 2 fed hakket hvidløg
- 2 peberfrugter i tern
- 1 stor håndfuld champignon i tern
- 1/2 dåse kogte og skyllede kikærter
- 1/2 dåse baked beans eller kidneybønner
- 1 dåse hakket tomat
- 1 tsk spidskommen
- 1 spsk chili
- 1 tsk paprika
- Salt og peber
- Evt. 1 avocado
- Evt. hakket persille
- Evt. 4 spsk skyr
Sådan gør du
Brun kødet i fedtstof nogle minutter og tilsæt hvidløg, løg og peberfrugt. Tilsæt derefter hakkede tomater, bønner, kikærter, champignon og krydderier. Lad det hele simre under låg i ca 20 min og smag til. Her toppet med lidt finthakket avocado, skyr og persille.