Til
8 personer
Forberedelse
15 minutter
Færdig på
45 minutter
Ingredienser
- 3 modne bananer
- 3 æg (gerne stuetemperatur)
- 0,5 dl ahornsirup eller agavesirup
- 3 spsk kokosolie (smeltet)
- 2,5 dl peanut butter (eller andet nøddesmør)
- 0,8 dl kakao
- 1 tsk bagepulver
- 1/2 tsk natron
- Lidt salt
- 1 dl chokoladeknapper
Sådan gør du
Varm ovnen til 180 grader. Kom alle ingredienser undtagen chokoladen i en food processor eller blender og blend til det er helt glat. Tilsæt chokolade og kom dejen i en brødform beklædt med bagepapir og kom nogle ekstra spiseskefulde peanut butter ovenpå og brug en tandstik til at trække mønstre i dejen. Bages ca. 45-50 minutter og brødet afkøles ca. 10 minutter inden udskæring.