Til
3-4 personer
Forberedelse
5 minutter
Færdig på
15 minutter
Ingredienser
- 1 dåse skyllede og kogte kikærter
- 1/2 dåse hakkede tomater
- 1/2 dåse kokosmælk
- 2-3 fed hakkede hvidløg
- 1 lille hakket løg
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk spidskommen eller karry
- 1 tsk stødt gurkemeje
- 1/2 tsk stødt chili
- Salt efter smag
- 1 pakke broccolinier
Sådan gør du
Kom olie på en varm stegepande og tilsæt hvidløg, løg og krydderier. Svits til de er blanke og tilsæt kikærter. Kom evt. lidt vand på panden så det ikke branker. Efter et par minutter kommes kokosmælk og hakkede tomater i og lad det simre (gerne under låg) i 15 min. Kom broccolini i de sidste par minutter og server.