Til
3-4 personer
Forberedelse
15 minutter
Færdig på
30 minutter
Ingredienser
- 4 store peberfrugter
- 1 stor squash
- 2 spsk olivenolie
- 2 fed hakket hvidløg
- 4 forårsløg i tynde skiver
- 1/2 tsk tørrede chiliflager
- 400 gram hakket kylling
- 2 spsk tomatkoncentrat
- 2 spsk revet parmesanost
- Ca. 4 dl kogt quinoa eller fuldkornsris
Sådan gør du
Tænd ovn på 190 grader. Fjern stilk og kerner fra peberfrugt og skyl dem. Drys med lidt salt i hver og sæt dem på en dyb tallerken med lidt vand i bunden. Giv dem 5-7 minutter i mikrovnen til de er blevet bløde.
Kom squash gennem en spiralizer eller skær den i tern. Varm 1 spsk olivenolie på en varm stegepande og tilføj squash. Drys med salt og vend den rundt på panden ca. 2 minutter og stil dem til side på en tallerken. På den samme pande tilføjes lidt mere olivenolie, hvidløg, chiliflager, forårsløg, hakket kylling, salt og peber. Steg ca. 5 minutter og brun kødet godt. Tilsæt tomatkoncentrat, quinoa/ris, parmesan og squash. Bland godt og fordel fyldet i peberfrugterne og drys med mere parmesanost. Bag peberfrugter til de er møre ca. 20 minutter i et ovnfast fad. Serveres varme.