Til
4 personer
Forberedelse
10 minutter
Færdig på
20 minutter
Ingredienser
- 2 spsk rapsolie
- 2 tsk tørret oregano
- Salt og peber
- 4 kyllingoverlår
- 2 fed hvidløg
- 300 gram blomkålsris (1 pose)
- 2 håndfulde spinat groft snittet
- Saft fra 1/2 citron
- 1 håndfuld kalmata oliven
- 1/2 rød peberfrugt i tern
Sådan gør du
Tænd ovnen på 220 grader. Kom rapsolie på en stegepande, der er velegnet til ovn. Smør oregano, salt og peber på kyllingebrysterne og steg dem ca. 5 minutter på hver side til skindet er sprødt. Sæt stegepanden i ovnen i 12 minutter. Imens gøres grøntsagerne klar. Tag stegepanden ud og læg kyllingen over på en tallerken. Tilsæt løg og hvidløg og brun et par minutter. Kom blomkålris og resten af grøntsagerne på sammen med citronsaft og svits nogle minutter. Kom kyllingen tilbage på stegepanden, tilsæt oliven og servér.