Til
12-15 kugler
Forberedelse
5 minutter
Færdig på
10 minutter
Ingredienser
- 2 store revne gulerødder
- 2 dl havregryn
- 80 gram blandet valnødder og mandler
- 5 spsk afskallede hampefrø
- 5 spsk hørfrø
- 5 spsk kokosmel
- 10 store medjol dadler eller 12 små
- 3 spsk kokosolie
- 3 spsk ahornsirup + evt lidt vaniljeekstrakt
- 1 tsk kanel
- 1 tsk tørret ingefær
Sådan gør du
Kom det hele i en stor food processor og blend. Hvis du kun har en mindre food processor, blendes gulerod, nødder, havregryn, kokosmel og krydderier først . Kommes i en skål når det er finthakket. Blend derefter dadler, olie og sirup godt sammen. Tilsæt lidt af blandingen fra skålen og kom til sidst alt op i skålen og bland. Form kugler og rul dem i ekstra kokosmel. Kommes på køl ca. 2 timer.