Til
4 personer
Forberedelse
5 minutter
Færdig på
20 minutter
Ingredienser
- 4 laksefiletter
- 1 spsk rapsolie
- 2 fed hvidløg
- 2 forårsløg
- 1 dåse kokosmælk
- 2 tsk maizena blandet i lidt vand
- 2 spsk citronsaft
- 2 tsk skalddyrsfond eller hummerfond (kan erstattes af 1 spsk dijon sennep)
- Dild
- 1/2 citron i skiver
Sådan gør du
Krydr laksefiletter med salt og peber og steg dem på en varm stegepande i rapsolie i 5 minutter med skindsiden nedad. Vend dem og steg dem i ca. 5 minutter eller til de er næsten gennemstegte. Fjern dem fra stegepanden. Kom hakket hvidløg og forårsløg i tynde skiver på panden og steg til bløde. Tilsæt kokosmælken, maizena, citronsaft og fond og lad det simre 5 minutter til det er tyknet. Kom laksefiletterne tilbage og varm igennem. Drys med hakket dild og citronskiver og server med dampede grøntsager, grøntsagsspaghetti eller fuldkornspasta.