Til
1 person
Forberedelse
5 minutter
Færdig på
15 minutter
Ingredienser
- 6 vanamei rejer eller 100 gram almindelige rejer
- 100 gram wok blanding fra frost (evt. Rema)
- 50 gram broccoli
- 1 æg
- 1 spsk olivenolie
- ½ spsk revet ingefær
- 1 spsk soja, teryaki eller fiskesauce
- Saft fra ½ lime
Sådan gør du
Svits ingefær i olivenolien på en stegepande og tilsæt alle grøntsagerne direkte fra frost. Svits dem ca. 5 minutter til de er optøede. Skub dem ud til en side og slå ægget ud på den tomme side. Lad det stivne og vend forsigtigt. Bland ægget med grøntsagerne eller tag det af stegepanden og skær ud og servér ved siden af. Tilsæt rejer og soja/teriyaki/fiskesauce og varm igennem. Tag af varmen og server med limesaft.